Η ομάδα μας Personal Weather Solutions αναλάμβανει έξ ολοκλήρου την κατασκευή της δική σας Ιστοσελίδας καιρικού και μη περιεχομένου ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις οικονομικά και με γνώμονα μας τον επαγγελματισμό. Εμπιστευτείτε την έμπειρη ομαδά μας Personal Weather Solutions σε θέματα διαχείρισης μιας σελίδας με καιρικό περιεχόμενο ή μη όπως weatherdipslay, weathelink, cumulus, saratoga, leuven καθως και με περιέχομενο αυτόνομο αποτέλεσμα της δικής σας εργασίας.

Κατασκευή & Διαχείριση Ιστοσελίδων - Personal Weather Solutions - Θέλετε την δική σας Ιστοσελίδα για τον Ι.Μ.Σταθμό σας ή την Επιχείρηση σας? Θέλετε την δική σας Ιστοσελίδα για τον Ι.Μ.Σταθμό σας ή την Επιχείρηση σας αλλα δεν θέλετε να ασχολείστε με κώδικες προγραμματισμού και με αλλαγές του περιεχομένου? (ενημερωθείτε άμεσα)   25213 01363    contact@prognosi-kairou.gr

Διαχείριση Ιστοσελίδων - PWS:

Personal Weather Solutions


ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Εχετε δική σας Ιστοσελίδα αλλα δεν θέλετε να ασχολείστε με κώδικες προγραμματισμού και με αλλαγές περιεχομένου?
Εμπιστευτείτε την έμπειρη ομαδά μας Personal Weather Solutions σε θέματα διαχείρισης μιας σελίδας με καιρικό και μη περιεχόμενο όπως weatherdipslay, weathelink, cumulus, saratoga, leuven καθως και την προσωπική σας Ιστοσελίδα.

1. Διαχείριση weatherlink/weatherdisplay/cumulus στον σερβερ σας.
2. Διαχείριση και Διορθώσεις bug στον σερβερ σας.
3. Αναβαθμίσεις.
4. Διαχείριση του blog σας.
μεταβείτε για τιμοκατάλογο